köpa körkort

Köp körkort från oss, det är 100% giltigt och registrerat i sverige, för att sammanfatta kan du köpa nästan vad som helst online idag även körkort. förresten, det spelar ingen roll om ditt körkort har återkallats, vi kan få ett nytt körkort. Här behöver du inte stressa med att skriva några tentor, vi gör allt för dig.

Köpa svenskt Körkort​

whatsapp : 0014123857163

Kort sagt: Det är möjligt att köpa ett verkligt körkort online som är 100% giltigt i Sverige, Tyskland, Österrike och EU. Dessutom spelar det ingen roll om du är en lokal eller utlänning. Särskilt spelar det ingen roll om ditt körkort har återkallats eller om du förlorat ditt körkort. I jämförelse med andra leverantörer online har vi mer än 15 års erfarenhet av att skapa körkort som är registrerade i databasen på Transportstyrelsen. Vi skapar och registrerar dokument i regeringsdatabasen. Vi erbjuder bara 100% verkliga och registrerade körkort.

köpa körkort online

Faktum är att körkort av klass B är ett krav för att förvärva olika körkort. Så om du vill få körkorten BE, B96, C1, C, D1 och D måste du först ha körkortet B-klass, som är ingången för att förvärva andra klasser. I all ärlighet är våra kunders integritet och säkerhet vår högsta prioritet, därför behandlas tjänsterna som erbjuds på denna webbplats som strikt konfidentiella mellan köparen och oss. jämfört med andra leverantörer online, accepterar vi inte fulla betalningar förrän ditt körkort är klart och vi har försett dig med bevis på att ditt körkort finns. Slutligen, Vi erbjuder alla körkort klasser, från körkort klass B, motorcykel körkort, lastbil körkort, tung lastbil körkort.

köpa körkort utomlands

Följaktligen är minimiåldern för ett körkort av klass B 18 år. Faktum är att det körkort vi tillhandahåller är 100% giltigt och registrerat i databasen genom våra kontakter och anslutningar. Vi har sofistikerade maskiner och utrustning som vi använder för att förfalska körkortet, vilket gör det 100% identiskt och verkligt för polisen. ännu viktigare: Du kommer inte att ha några problem Om polisen stoppar dig eftersom vi har producerat tusentals körkort i omlopp i Europa och ingen av våra tidigare kunder någonsin har arresterats eller fängslats, har vi mer än 15 års erfarenhet av detta jobb. Du är säker med oss.

Vanliga frågor

Körkort kostar: 15 000 kr.Om vi ​​har dina uppgifter, gör en insättning på 5 000 kr för att se till att du är allvarlig. Så snart ditt körkort är klart, skickar vi dig ett foto. Vi accepterar endast resten av betalningarna när ditt körkort är klart och vi har försett dig med bevis på att ditt körkort finns. Sedan gör du resten av betalningarna och vi skickar ditt körkort till din hemadress via DHL

Vid förlust kan du ansöka om ett nytt körkort direkt från Transportstyrelsen. Förarkortet behöver inte förvärvas på nytt eftersom det kommer att förbli giltigt även om körkortet förloras, om körkortet har löpt ut måste du gå till Transportstyrelsen på din bostad för att få ett nytt.

Ja självklart !! Eftersom teoriprovet bara är en post i din datauppsättning behöver du inte oroa dig. Vår interna person i de olika myndigheterna kan enkelt skriva över denna dataregistrering så att den ser ut som godkänd examen

ja naturligtvis !!, körkortet har alla säkerhetsfunktioner och hologram och är 100% registrerade och identiska

Om du inte har begått en trafikhändelse innan poliskontrollen händer ingenting med dig.

Körkortet är 100% giltigt och registrerat i databasen, när polisen kontrollerar ditt körkort finns det inga problem eftersom vi har gjort detta i mer än 15 år och ingen av våra tidigare kunder som använder vårt körkort har någonsin haft några problem med polisen.

Det är vad jag använder personligen och jag har aldrig arresterats eller fängslats eftersom körkortet är identiskt och lagrat i databasen.

Hur lång tid tar det att köpa ett körkort?

Det tar 4-5 arbetsdagar innan körkortet fylls i och registreras, och 1-2 dagar innan det levereras till din hemadress. Leveranstiden beror på din plats. Vi levererar diskret via DHL.

22,000kr

15,000kr

%
Kundbetyg
körkort levererat i sverige
Internationell

Björn

"Som de flesta var jag lite tveksam till att ta itu med dem eftersom jag inte var bekant med dem. De svarade och var öppna om körkort, kostnad, fraktmetod, etc. Inom några dagar hade jag objektet utanför dörren och kunde Var inte lyckligare. Bra gjort. ”

Erik

"Utmärkt service från teamet. Jag var rädd för en överföring eftersom jag inte hade arbetat med företaget förut, men allt gick bra. Körkort beviljades inom fyra arbetsdagar och levererades sedan av DHL till min önskade plats i sverige. Använd tjänsten om igen. "

Liam

"väldigt tålamod med mina frågorhade också några problem med betalningen och de var förståelsemycket hjälp med leveransbra köp ”

Dana

"Jag köpte ett körkort av dem. Jag hade behövt ett körkort under en tid och de levererade det snabbt som utlovat. Det var väldigt lätt att arbeta med och svara snabbt på alla meddelanden som jag skickade honom. Mycket till rekommenderar om du behöver ett körkort. "

This Post Has 2 Comments

 1. Hedda

  vad kostar det? kan du/ni fixa ett svenskt registerat körkort med behörigheterna A, B.
  kan jag själv välja vad det ska stå för födelsedatum?

  vad kostar ett körkort med alla behörigheter och ett med B behöriget? alltså till 2 olika personer
  blir det någon rabbat om jag köper ett med alla klasser och ett med bara B behörighet?

 2. Arvid

  Tja jag skrev på mail angående körkort.
  Undrar lite hur de funkar och dpriser m, m
  Och dessa går direkt in i databasen m, m?

Leave a Reply