köpa körkort

Har du upprepade gånger misslyckats med körkortets test? har ditt körkort dragits tillbaka på grund av alkohol- eller narkotikamissbruk ?? det finns goda nyheter för dig, vi kan hjälpa dig att få ett nytt registrerat och legitimt körkort innan 4-5 arbetsdagar utan att du skrivit några tentor.

Köpa svenskt Körkort​

det är möjligt att köpa lagligt körkort som är giltigt  i Sverige, Tyskland, Österrike, Schweiz och EU. Det spelar ingen roll om du är lokal eller utlänning. Vi har mer än 15 års erfarenhet av att skapa körkort som är registrerade i databasen. Vi skapar och registrerar dokument i regeringsdatabasen. Vi erbjuder bara 100% verkliga och registrerade körkort. Du kan köpa nästan allt online idag, även körkort.

köpa körkort

köpa körkort online

Körkort B är en nödvändighet för förvärv av olika klasser. Så om du vill få körkort, BE, C1, C, D1 och D, måste du först ha körkort B, vilket är ingången för förvärv av andra klasser.Våra kunders integritet och säkerhet är vår högsta prioritet. Tjänsterna som erbjuds på denna webbplats behandlas som strikt konfidentiella mellan köparen och oss. Vi accepterar endast fulla betalningar när ditt körkort är klart och vi har försett dig med bevis på att ditt körkort finns. Vi erbjuder alla körkortskurser, från körkort B, körkort för motorcykel, körkort, lastbil körkort.

köpa lagligt körkort
köp svenskt körkort

köpa körkort utomlands

Minimiåldern för körkort B är 18 år. Det körkort som vi erbjuder är 100% giltigt och registrerat i databasen via våra kontakter och anslutningar på Transportstyrelsen. Vi har sofistikerade maskiner och utrustning som vi använder för att förfalska körkortet, vilket gör det 100% identiskt och omöjligt att upptäcka för polisen. Du kommer inte att ha några problem Om polisen stoppar dig eftersom det finns tusentals körkort i Europa och ingen av våra tidigare kunder någonsin har arresterats eller fängslats, har vi mer än 15 års erfarenhet av jobbet. Du är säker med oss

körkortonline

köp körkort klass DE

DE-klassen kombinerar alla fordon som är underordnade körkortsklass D-kategori med en släpvagn. Detta kan överstiga den totala massan på 750 kg

köp körkort klass A1

körkort A1 gäller motorcyklar med en kubikeffekt på upp till 125 cm och en motoreffekt på upp till 11 kW. En nyhet är att förhållandet mellan kraft och vikt inte får överstiga 0,1 kW / kg.

köpa körkort klass A2

Licensklass A2 definierar motorcyklar med en effekt på upp till 35 kW. Dessutom får förhållandet mellan kraft och tom vikt inte överskrida gränsen på 0,2 kW / kg. Sidovagnen används redan här.Innehavare av giltigt A2-körkort har också rätt att köra AM- och A1-fordon. Minimiåldern för körkort A2 är 18 år.

köp körkort klass A

Med ett körkort i klass A kan motorcyklar med en kubikeffekt på mer än 50 cc köras.Förordningen gäller också motorcyklar med en maximal hastighet på mer än 45 km / h. Sidovagnen ingår redan i dessa värden.Körkort A omfattar klasserna AM, A1 och A2

köpa körkort klass B

Denna körkortsklass inkluderar motorfordon som inte tillhör klasserna AM, A1, A2 och A. De har en tillåten totalvikt på upp till 3 500 kg.

köpa körkort klass BE

Körkortet BE är en kombination av ett dragfordon och en släpvagn eller semitrailer. Släpvagnens vikt måste vara mellan 750 och 3500 kg..

köp körkort klass C1

Klass C1 inkluderar inte fordon i tillståndskategorierna AM, A1, A2 och A. Dessutom måste lastbilarna ha en total fordonsvikt mellan 3.500 och 7.500 kgDe får inte vara konstruerade för mer än åtta personer än föraren. Släpvagnen för detta motorfordon får inte överstiga ett värde på 750 kg.

köpa körkort klass C1E

Körkortet C1E beskriver fordon som ses i kombination med varandra:1. Fordon med körkort klass B tillsammans med släp eller påhängsvagn: Den tillåtna totalmassan måste vara mellan 3 500 och 12 000 kg.2. Fordon i klass C1 tillsammans med släp eller påhängsvagn: Den tillåtna totalmassan måste vara mellan 3 500 och 12 000 kg.

köp körkort klass D1E

Denna licens kategori definierar kombinationen av en fordonsklass D1 med en släpvagn med en total fordonsvikt på mer än 750 kg.

köp körkort klass D

Fordon med körkort klass D får ha mer än 8 personer vardera. Föraren är också utesluten här. Du har också rätt att köra en släpvagn med en totalvikt på upp till 750 kg. Innehavare av denna licensklass har också rätt att köra fordon i klass D1.

köp körkort klass C

Körkortet klass C definierar alla fordon med en vikt på mer än 3 500 kg. Dessutom får de inte ha mer än åtta personer utan förare. En släpvagn får inte överstiga den tillåtna totalvikten på 750 kg.

köp körkort klass CE

Denna licensklass är en kombination av en lastbil och en släpvagn eller semitrailer. Detta måste överstiga den totala massan på 750 kg.Förarkortet CE har samma krav för förare som klass C. Det inkluderar klasserna C1E, BE, T samt D1E och DE. De två sista exemplen är emellertid endast om körkortet har behörighet att köra klasserna D1 och D.

köp körkort klass D1

Körkort som D1 beskriver fordon som är avsedda för persontransport. Alla fordon i klasserna AM, A1, A2 och A. är undantagna. Utöver detta får fordonets längd inte överstiga 8 m. Fordonet måste ha mellan 8 och 16 personer. Föraren är utesluten. Vagnen används vanligtvis också. Denna får inte väga mer än 750 kg.

Hur lång tid tar det att köpa ett körkort?

Det tar 4-5 arbetsdagar innan körkortet fylls i och registreras, och 1-2 dagar innan det levereras till din hemadress. Leveranstiden beror på din plats. Vi levererar diskret via DHL.

22,000kr

15,000kr

%
Kundbetyg
körkort levererat i sverige
Internationell

Björn

"Som de flesta var jag lite tveksam till att ta itu med dem eftersom jag inte var bekant med dem. De svarade och var öppna om körkort, kostnad, fraktmetod, etc. Inom några dagar hade jag objektet utanför dörren och kunde Var inte lyckligare. Bra gjort. ”

Erik

"Utmärkt service från teamet. Jag var rädd för en överföring eftersom jag inte hade arbetat med företaget förut, men allt gick bra. Körkort beviljades inom fyra arbetsdagar och levererades sedan av DHL till min önskade plats i sverige. Använd tjänsten om igen. "

Liam

"väldigt tålamod med mina frågorhade också några problem med betalningen och de var förståelsemycket hjälp med leveransbra köp ”

Dana

"Jag köpte ett körkort av dem. Jag hade behövt ett körkort under en tid och de levererade det snabbt som utlovat. Det var väldigt lätt att arbeta med och svara snabbt på alla meddelanden som jag skickade honom. Mycket till rekommenderar om du behöver ett körkort. "

Leave a Reply